Zwemles

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC!

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid. Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet jij als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en -veiligheid.

Dit geeft jou als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  1. Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat jouw kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  2. Jouw kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet jouw kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  3. De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat jij kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles word je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  4. Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Tarieven 2024

Losse kaart € 16,50
Knipkaart (8x)   € 119,00
Diplomazwemmen € 25,00 (indien geen All-in ABC pakket)
All-in ABC pakket € 845,00 (middels incasso 10 x € 84,50) 

De zwemleskaarten zijn strikt persoonsgebonden en verkrijgbaar bij de centrale receptie van De Bonte Wever. De geldigheidsduur van de 8x knipkaarten is 10 weken m.u.v. schoolvakanties.

-DBW9045_Zwemles.jpg
Zwemles knipkaart 8x
€ 119,00

Bestel nu Zwemles knipkaart 8x
-DBW9045_Zwemles.jpg
Zwemles los kaartje
€ 16,50

Bestel nu Zwemles los kaartje
-DBW9314_A1.jpg
Diplomazwemmen diploma A
€ 25,00

Bestel nu Diplomazwemmen diploma A
-DBW9045_Zwemles.jpg
Zwemles ABC pakket - in één keer voldoen €845,00
€ 845,00

Bestel nu Zwemles ABC pakket - in één keer voldoen €845,00
-DBW9314_B1.jpg
Diplomazwemmen diploma B
€ 25,00

Bestel nu Diplomazwemmen diploma B
-DBW9314_C1.jpg
Diplomazwemmen diploma C
€ 25,00

Bestel nu Diplomazwemmen diploma C